Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Carpe diem, rakas

Kuinka usein
sitä pettyykään itseensä
ja ihmisiin.

Täällä on aina pettymyksiä niille
jotka odottavat pettyvänsä,
ole siis vahva, kultaseni

toivo, usko, rakasta
kuin huomista ei olisi
ja eilinen ei huutaisi huomiota,

kuin eläisit tässä ja nyt.

3 kommenttia:

MyloWvey kirjoitti...

VAU! Pakko tunnustaa, että ennen tätä sun blogia en oo koskaan pitänyt runoista. Mutta nyt rakastan niitä, kiitos sinun!

Ja pakko uskaltautua kysymään, että haluisitko tehdä runoja/lainata vanhoja runojasi minun esikoisromaania varten? :) Kirjassa tulee siis olemaan sellainen "Oraakkelin" tyyppinen henkilö jonka olisi tarkoitus puhua runollisesti ja juuri tällaisesti hieman arvoituksellisesti kuten nää sun runot. Ja itsehän en osaa kirjottaa yhen yhtä runoo.

Mulle tuli tää idea mieleen jo heti kun ensimmäisen kerran luin sun runoja

Nämä vaan sopis niin hyvin... En ole koskaan lukenu mitään näin ihania runoja, en edes keksi mitään vertauskuvaa näille sun runoille koska en ole koskaan törmännyt mihinkään tällaiseen

Jos suostut niin tietenkin tekijänoikeudet huomioonottaen mainitsisin että ne ovat sinun runojasi, millä nimellä sitten haluatkaan itseäsi kutsuttavan :)(ja linkata tämän blogisi)

Ja JOS (siis piitkän ajan päästä) tästä tulisikin jotain isompaa(takaraivossa on salaa sellainen ajatus että kun kirjan valmiiksi saan niin lähettäisin sen kustantajalle) niin silloin myös tietenkin ihan sun oma nimi mukaan ja mitenhän ne kaikki tekijänoikeus jutut meneekään niin niitten mukaan sitten! :)

Toivottavasti sait jotain selvää tästä mun sekavasta tekstistä XD

Ester X kirjoitti...

Hui, meni ihan kylmät väreet, kun luin sun kommenttia! Oon varmaan viis kertaa lukenut sen jo, enkä vieläkään tiedä uskallanko uskoa siihen! Oon tosi otettu, että joku mun kirjoittama on onnistunu koskettamaan noin vahvasti. Kiitos siis kauniista sanoistas, piristit! :)

Voisin kyllä mielelläni kirjoittaa jotain ihan uuttakin kirjaasi varten. Tai saa vanhoistakin teksteistä ottaa, jos niistä jotain löytyy.

Pitäiskö meidän vaihtaa esim. sähköposteja, niin voitais keskustella, millasta tekstiä tarvisit jne.?
Oon muutaman kerran käynytkin sun blogista romaanin alkua selailemassa, mutta vielä en oo joutanut kunnolla keskittymään siihen. Nyt tuli hyvä syy perehtyä siihen kunnolla! :D

MyloWvey kirjoitti...

Joo, sähköpostien vaihto vois olla ihan hyvä juttu! :D ja ihanaa että haluat olla mukana tässä!!

"Oraakkeli" siis tulee kuvioihin vasta muutaman luvun tai pidemmän ajan päästä, että se ei siis vielä ole sinänsä ajankohtainen asia. Mutta jos haluat ja tarvitset paljon taiteellista työstämisaikaa niin voisinhan mä vähä jo miettiä niitä aiheita sulle ja silleen :)

Ja jos nyt jatketaan sieltä sähköpostin kautta ja kerron lisää niin: mylowvey@gmail.con